Sedlákův žížalí čaj s HUMÁTEM 500ml
Kód: 103976Detailní popis produktu
Sedlákův žížalí čaj s humátem je přírodní rostlinný biostimulant vyrobený z vermikompostu kalifornských žížal a obohacený přírodním humátem z leonarditu (organická neprouhelnatělá hmota, která ležela v zemi miliony let).
Rozsah a způsob použití:
Sedlákův žížalí čaj s humátem je určen pro venkovní pěstování všech druhů rostlin, zejména pak užitkových, jako jsou rajčata, papriky, okurky, dýně, cukety, brambory, drobné ovoce, ovocné stromy a keře, dále révy vinné a rostlin na živých fasádách a střechách objektů.
Přednosti žížálího čaje s humátem:
- zlepšuje vlastnosti půdy a obohacuje jí o živiny
- zlepšuje schopnost půdy zadržovat vodu
- zlepšuje odolnost rostlin proti abiotickým stresům
- stimuluje biologický život v půdě
- příznivě působí na vývoj kořenů a celkovou kondici rostlin
- zabraňuje degradaci půdy
- vhodný pro ekologické zemědělství
- nezávadný pro hmyz
Způsob aplikace:
Aplikace se provádí roztokem hnojivé zálivky na zeminu nebo postřikem na list.
Doporučené dávkování:
Zálivka: 25ml/1l vody v intervalu 1x týdně
Postřik na list: 10ml/1l vody v intervalu 1x týdně
info: Objem po okraj naplněného víčka je 15ml.
Složení:
dusík jako N min. 0,06%, draslík jako K2O min. 0,5%, sušina min. 2,37%, huminové látky min. 0,85%, hodnota pH 7,5-9,5
Obsah rizikových prvků:
Obsah rizikových prvků splňuje limity platné v ČR.
Pokyny pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci:
Při práci s hnojivem nejezte, nepijte a nekuřte. Zamezte styku s kůží a očima. Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou a vyhledejte lékařskou pomoc. Při styku s kůží okamžitě omyjte větším množstvím vody. Používejte vhodný ochranný oděv, ochranné rukavice a ochranné pracovní prostředky pro oči a obličej.
Skladování:
Skladujte na suchém místě a v uzavřených originálních obalech při teplotě 2 – 22°C. Uchovávejte mimo dosah dětí a odděleně od potravin, nápojů a krmiv.
Obsah balení:
500ml
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kapalná hnojiva |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.